10.9.2024, klo 17.30 - 20.00
15.4.2024, klo 20.00 - 9.9.2024, klo 18.00
20 / 20
Kalle Multamäki
Koulutuksen sisältö:
- Peuran ruhon leikkuu / paloittelu
- Lihan käsittettely (ruhon osan siistiminen, kalvot yms)
- Kertoa pääpiirteet, mitä valmistaa peuran mistäkin osasta
Koulutuksessa piirin edustajan yhteystiedot: Kalle Multamäki p. 045 1355883 ja varalla Robert Huhtala p. 050 4357735.
Koulutuksen karkea aikataulu:
- klo 17:30 tapahtuma alkaa, kahvit + sämpylät sekä yleistä keskustelua
- klo 18 varsinainen koulutus, jossa leikataan peuran ruhoja
- koulutuksen kesto noin 2 h
Paikkana ms Hukan lahtivaja, osoitteessa Salmenojantie 269 32620 Huittinen.
Koulutus on maksuton piirin jäsenille ja mukaan mahtuu 20 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä.
Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piiri r.y
Metsästysseura Hukan lahtivajalla