Lihan leikkaus- ja käsittelykoulutus Huittisissa

Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
10.9.2024, klo 17.30 - 20.00
15.4.2024, klo 20.00 - 9.9.2024, klo 18.00
20 / 20
Kalle Multamäki
Koulutuksen sisältö:

- Peuran ruhon leikkuu / paloittelu
- Lihan käsittettely (ruhon osan siistiminen, kalvot yms)
- Kertoa pääpiirteet, mitä valmistaa peuran mistäkin osasta

Koulutuksessa piirin edustajan yhteystiedot: Kalle Multamäki p. 045 1355883 ja varalla Robert Huhtala p. 050 4357735.

Koulutuksen karkea aikataulu:
- klo 17:30 tapahtuma alkaa, kahvit + sämpylät sekä yleistä keskustelua
- klo 18 varsinainen koulutus, jossa leikataan peuran ruhoja
- koulutuksen kesto noin 2 h


Paikkana ms Hukan lahtivaja, osoitteessa Salmenojantie 269 32620 Huittinen.

Koulutus on maksuton piirin jäsenille ja mukaan mahtuu 20 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piiri r.y
Metsästysseura Hukan lahtivajalla
Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.