Metso-leiri 3.-7.8.2022, Hämeenlinna

Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
3.8.2022, klo 18.00 - 7.8.2022, klo 14.00
1.6.2022, klo 13.00 - 17.6.2022, klo 23.30
30 / 30
Ida-Mari Toivonen, ida.mari.toivonen@gmail.com

Tervetuloa Suomen Metsästäjäliiton Etelä-Hämeen piirin järjestämälle Metso-leirille Hämeenlinnaan!

Leirillä tutustutaan eränkäyntiin, riistanhoitoon, metsästykseen ja metsästysammuntaan. Leiri soveltuu vasta-alkajille ja luontoharrastukseen tutustuville, mutta myös jo kokeneemmille nuorille metsästäjille. Ohjelmassa mm. kivääri-, haulikko-, ja jousiammuntaa, erätaitojen opettelua, metsästyskoiria, äänihoukuttelua jne.

Majoittuminen tapahtuu leirikeskuksen pihalla puolijoukkueteltoissa. Leirikeskus sijaitsee järven rannalla, joten uinti- ja onkimismahdollisuus on koko leirin ajan. Leirikeskuksessa on sisävessat, peseytyminen tapahtuu rantasaunoilla. Leirimaksu sisältää täyshoidon, eli kaikki leirimateriaalista majoittumiseen ja ruokailuihin.

Leirin hinta 100€, sisaralennus 20€. (Ei sisällä tutkintomaksua.)

HUOM! Leirillä järjestetään metsästäjätutkinto koetilaisuus, leirin loppupuolella. Opiskelethan siihen jo ennen leiriä. Ennen koetta on pieni kertaus, mutta varsinaisesti valmentavaa kurssia koetta varten emme järjestä. Pieni kertaus tärkeistä asioista kuitenkin pidetään ennen koetta. Koesuoritus maksetaan erikseen paikanpäällä.


Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen, oletaha yhteydessä suoraan Ida-Mari Toivoseen.
Suomen Metsästäjäliiton Etelä-Hämeen piiri r.y
Toimintakeskus Suvipielinen Leirikeskus sijaitsee järven rannalla, joten uinti- ja onkimismahdollisuus on koko leirin ajan. Leirikeskuksessa on sisävessat, peseytyminen tapahtuu rantasaunoilla.
Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.