Verkkokoulutus - Metsästysammunnan lajituomari - Kansainväliset lajit

Tapahtuman kuva
28.3.2023, klo 18.00 - 21.00
7.2.2023, klo 00.00 - 28.3.2023, klo 19.00
7 / 230

Tämä koulutus on vain Metsästäjäliiton jäsenille.

HUOM! Jos et ole vielä Metsästäjäliiton jäsen, voit liittyä henkilöjäseneksi tästä linkistä: https://metsastajaliitto.fi/liity-jaseneksi. Hoida liittyminen ennen koulutukseen ilmoittautumista niin sinulla on oma jäsennumero.

 

Tervetuloa osallistumaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysammunnan lajituomarikoulutukseen. Koulutus järjestetään Teams-koulutuksena.

 

Koulutuksessa käydään läpi lajin säännöt (johdanto, yleismääräykset, lajien säännöt) vuodelle 2023 sekä muut keskeiset asiat. Tutustu Metsästäjäliiton ampumalajeihin täällä.

 

Koulutuksen jälkeen suoritettaan sähköinen tentti Webropol-alustalla. Koe on suoritettava hyväksytysti. Koulutuksen ja hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat OmaMetsoon sähköisen tuomarikortin. Ilmoittautumisen jälkeen saat vastausviestissä linkin Teams-koulutukseen. Ota oma jäsennumerosi esille ilmoittautumista varten (Jäsennumero löytyy Metsästäjäliiton jäsenkortista ja Jahti-lehden takakannesta etu- ja sukunimen vierestä.)

 

Metsästysampumasäännöt löytyvät verkosta, mutta painettua sääntökirjaa voit tiedustella piiristäsi tai tilata sen Eräkontin verkkokaupasta.


Ohje etäkoulutukseen osallistuvalle


Lisätietoja:

Jussi Partanen, jussi.partanen@metsastajaliitto.fiSuomen Metsästäjäliitto Ry
Huom! Tämä koulutus on vain Metsästäjäliiton jäsenille. Koulutukseen osallistuminen edellyttää Teamsin käyttöä ja pakollinen tuomarikoe tehdään myös verkossa. Joissain piireissä voidaan järjestää myös ns. tupailtakoulutus, joissa kokeen voi tehdä paperisena. Tiedustele mahdollista tupailtakoulutusta omalta piiriltäsi.