Lihan leikkaus- ja käsittelykoulutus Eurassa

12.9.2023, klo 17.00 - 20.00
5.4.2023, klo 17.00 - 11.9.2023, klo 22.00
19 / 20
Lihan leikkaus- ja käsittelykoulutus

Koulutuksen sisältö:

- Peuran ruhon leikkuu / paloittelu 
- Lihan käsittettely (ruhon osan siistiminen, kalvot yms)
- Kertoa pääpiirteet, mitä valmistaa peuran mistäkin osasta

Koulutuksessa piirin edustajan yhteystiedot: Robert Huhtala p. 050 4357735 ja varalla Kalle Multamäki p. 045 1355883


Koulutuksen karkea aikataulu:
- klo 17 tapahtuma alkaa, kahvit + sämpylät sekä yleistä keskustelua
- klo 17:30 varsinainen koulutus, jossa leikataan peuran ruhoja
- koulutuksen kesto noin 2,5h


Paikkana Lallin Poikien metsästysmaja, osoitteessa Korpiniitynkaari 113D.

Koulutus on maksuton piirin jäsenille ja mukaan mahtuu 20 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piiri r.y
Lallin Poikien Metsästysmaja, Korpiniitynkaari 113D, 27510 Eura