Lihan leikkaus- ja käsittelykoulutus Sastamalassa

26.9.2023, klo 17.00 - 20.00
5.4.2023, klo 17.00 - 25.9.2023, klo 22.00
17 / 20
Lihan leikkaus- ja käsittelykoulutus

Koulutuksen sisältö:

- Peuran ruhon leikkuu / paloittelu 
- Lihan käsittettely (ruhon osan siistiminen, kalvot yms)
- Kertoa pääpiirteet, mitä valmistaa peuran mistäkin osasta

Koulutuksessa piirin edustajan yhteystiedot: Kalle Multamäki p. 045 1355883 ja varalla Robert Huhtala p. 050 4357735.


Koulutuksen karkea aikataulu:
- klo 17 tapahtuma alkaa, kahvit + sämpylät sekä yleistä keskustelua
- klo 17:30 varsinainen koulutus, jossa leikataan peuran ruhoja
- koulutuksen kesto noin 2,5h


Paikkana Mouhijärven ms:n ja Pukaran Karhukopla Lahtivapa, osoitteessa Pukarantie 125, 38460 Pukara.

Koulutus on maksuton piirin jäsenille ja mukaan mahtuu 20 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piiri r.y
Mouhijärven metsästysseura ry / Pukaran Karhukopla ry lahtivaja