Pintapyyntikoulutus ja jahti 27.9.2023 Keikyässä Eräperkon majalla

27.9.2023, klo 17.30 - 20.00
19.8.2023, klo 09.00 - 26.9.2023, klo 20.00
12 / 30
Arttu Eräjä

SML Satakunnan piirin koulutus- ja riistanhoitotoimikunta järjestää syyskuun lopulla kaksi pintapyyntikoulutusta ja käytännön jahtia kokeneiden metsästäjien kanssa. Koulutus koostuu teoriaosiosta (pakollinen jahtiin osallistumiseksi) ja teoriaosuuden jälkeen halukkailla on mahdollisuus lähteä mukaan käytännön jahtiin.

 

Koulutusarja järjestetään tuttuun tapaan eri puolilla piiriä. Koulutuksessa perehdytään pienpetojen elintapoihin ja pienpetojen pyyntiin.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on kokonaiskuva pienpetojen tehokkaan pyynnin suunnittelusta ja kartoituksesta, eri pyyntimuotojen soveltuvuudesta ja yhteensovittamisesta. Koulutuksen fokus on pintapyynnissä, siihen vaikuttavista säännöksistä ja pyynnissä käytettävissä tekniikoissa ja välineissä. Aiemmassa koulutuksessa luolakoirapyynnistä on luotu jo hyvää pohjaa tälle koulutukselle, eli myös tästä koulutuksesta saa lisää tietoa niin aloittelijat kuin myös kokeneemmat pyytäjät.
Kouluttajana toimii Tomi Nevalainen (riistasuunnittelija, Helmi-vieraspetohanke Suomen Riistakeskus) sekä muut kokeneet pintapyytäjät. Yhteistyössä koulutusta mahdollistavat Suomen Riistakeskus, Metsähallitus ja paikalliset metsästysseurat. Tämä koulutussarja päättää tämän vuoden koulutukset SML koulutus- ja riistanhoitotoimikunnan osalta.

Koulutusten ajankohdat paikkakunnat ovat 27.9. Keikyässä ja 28.9. Porissa.

Koulutus on Metsästäjäliiton jäsenille maksuton.

HUOM. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, jos osallistut jahtiin 

 

Lisätietoja; Arttu Eräjä 044 308 0590Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piiri r.y
Keikyässä Eräperkon majalla, osoitteessa Aurajärventie 30, 32740 Keikyä.