Metsästäjän terveys- ja hygieniakoulutus

1.5.2021, klo 00.00 - 31.12.2025, klo 00.00
1.1.2021, klo 00.00 - 31.12.2025, klo 23.00
210 / 400
koulutukset@metsastajaliitto.fi

Mikäli haluat ilmoittautua kertauskurssille, käytä seuraavaa linkkiä.
 
Koulutuksen suorittanut henkilö saa tarkastaa ruhon ja sisäelimet jo pyyntipaikalla.
Koulutuksessa tarjotaan myös ajankohtaista, huipputason tietoa esimerkiksi riistaeläinten sairauksista, kuten afrikkalaisesta sikarutosta.
Koulutuksen tueksi voit ostaa kirjan esimerkiksi täältä: https://www.erakontti.fi/product/1000/metsastajan-terveysoppi-laaksonen-sauli

Tämä koulutus on eläinlääketieteen tohtorin, hirvieläinten sairauksien dosentin Sauli Laaksosen laatima.
Koulutusohjelma on Ruokaviraston (silloinen Evira) vuonna 2010 hyväksymä viralliseksi metsästäjien hygienia- ja terveyskoulutukseksi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat kirjautumisohjeet verkkoalustalle. 
Osallistujalla on 30 päivää aikaa suorittaa verkkokoulutus omaan tahtiin.
Suoritusaika alkaa siitä, kun osallistuja kirjautuu ensimmäisen kerran koulutusalustalle.

Jos koulutukseen osallistumisen peruutus tapahtuu viimeisenä koulutukseen 7vrk ennen Hygieniakoulutuksen alkamispäivää, Suomen Metsästäjäliitto palauttaa osallistumismaksun kokonaisuudessaan viimeistään 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta.

• Jos koulutukseen osallistumisen peruutus tapahtuu alle 7vrk ennen koulutustapahtumaa, Suomen Metsästäjäliitto palauttaa osallistumismaksusta puolet (50 %).

• Jos osallistuja jättää suorittamatta koulutuksen 30 päivän sisällä, Suomen Metsästäjäliitto ei palauta osallistumismaksua.

• Jos koulutuksen osallistuja haluaa lisää suoritusaikaa, tulee osallistujan maksaa osallistumismaksu uudelleen (jäsenille 100 €, ei jäsenille 150 €).

Sairastapaukset ja loukkaantumiset:

Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia on hänen todistettava lääkärintodistuksella estymisensä, jotta osallistumismaksu voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. (Koskee peruutuksia alle 7vrk ennen koulutustapahtumaa).

Suomen Metsästäjäliitto Ry
Verkossa
MAKSUT
Jäsenhinta 100,00 €, Ei jäsenhinta 150,00 €
Osallistuja maksaa verkkomaksulla (PayTrail) koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä.